Vår affärsidé

När vi tänker på en tårta tänker vi på bra kvalitet. I vår affärsidé har vi därför som huvud tanken "allt är bakat från grunden med bästa och kvalitet råvaror"

Hos oss hittar ni inte pulver blandningar för tårtbottnar, pulver mousser, konstgjort vaniljkräm eller något annat. Vi bakar allt från grunden, använder äkta smör, 40% grädde, vi gör våra kompott eller marmelad till fyllningar från grunden. Vi använder kvalitets choklad  (mörk,mjök och vit) och allt bakas i vårt kök.

Det tar lite extra tid men det är värt för det är det kvalitet vi önskar oss när vi äter en tårta. Att det ska kännas hembakat.

Våra tårtfyllningar görs utan socker för att finna balans och att ni kan känna igen smak av bär eller frukt.

Vi vill att alla ska njuta av en god tårta eller bakverk, det är därför vi bakar allergivänlig också: bakat med glutenfrimjöl (OBS! i samma kök men vi har rutiner för att hantera och baka separat och inte samma dag som vanliga bakverk) laktosfri, äggfri, mjölkproteinfri, utan gelatinblad, vegansk etc. Kontakta alltid oss för mer information.

Från 14 mars 2019 öppnar vi vår konditori/butik på Rådmansplan 1 i Motala, vi är glada av att kunna erbjuda bakverk som ni kan hämta eller köpa av det utbud vi har.

Vi kommer att fortsätta erbjuda kurser .

 

För öppettider gå gärna till kontakta oss