top of page

Min Söta Värld erbjuder en gratis bröllopskonsultation via mejl, privatmeddelandet (via Facebook eller instagram). Ni berättar om vad ni önskar, antal bitar, smaker, eventuell allergier och utseendet.

Har ni sett på bilder på nätet? ni kan gärna visa oss dem men vi "kopierar inte" andras bröllopstårtor, bara inspirerar oss av dem.

Tanken är att er bröllopstårta ska vara unik och en speciell upplevelse.

Ni kan boka en provsmakning/konsultation efter första kontakt med oss. Vi förbereder några bottnar och fyllningar och berättar vi hur vi gör er tårta, hur monterar vi den, hur ska ni skära den och på vilket sätt tårtan håller sig bäst innan ni ska äta den. Detta kostar 350kr som betalas minst två veckor innan konsultationen. 

Konsultationen med provsmakning tar ungefär 40-60 minuter och är avsett för två personer. 

Vill ni efter konsultationen boka oss för att baka er tårta då kan ni betala en handpenning på 1000kr - 2000kr till oss och resten betalas en månad innan avhämtning eller leverans. Detta handpenning betalas inte tillbaka om ni ändrar sig sedan och inte vill beställa från oss.

Tänkt att en bröllopstårta kräver mer tid att utföra och krävs att vi beställer material, ingredienser och förbereder dekorationer i förväg så vi tackar nej till andra beställningar när vi tar emot en bröllopstårt-beställning beroende på hur många tårtor vi har att göra. En bröllopsårta kan motsvara från 3 vanliga tårtor uppåt beroende på storlek.

Vi erbjuder leverans och montering på plats så att ni undviker stressa er för det mot en avgift.

Eftersom vi bakar allt från grunden och vi gör alla dekorationer för hand det är viktig att göra din beställning i god tid.

beställ här

9CC32172-4B46-41CB-A34E-D5D3F6853B27.jpg
bottom of page