Wow! Vilken upplevelse!!!

Jag ångrar inte en sekund att jag sökte till tv-programmet Det stora tårtslaget.

Många frågar mig varför jag sökte och då tänkte berätta för er varför.

Som några vet jag hade en tufft period under tiden jag jobbade på ett ställe jag blev illa behandlad, jag hörde hela tiden att jag var värdelös och att det jag gjorde var fel.

Den tiden jag var sjukskriven efter en arbetsskada ville jag så klart jobba med mina händer/armar och samtidig som jag tränade började jag sitta och modellerade figurer, blommor och detta hjälpte mig otroligt mycket att må bra.

Jag hade en bageri/konditori utbildning och jag ville så gärna jobba med det, men tyvärr mina armar är för svaga för det typ av jobb.

En person jag träffade via Instagram var som peppade mig att söka till programmet. Vi hade pratat en del och hon tyckte att jag skulle passa och att jag skulle kunna visa att det inte är omöjligt.

I början blev jag kontaktat av Dessertmästarna men dotter var bara 4 månader och sen tänkte jag om de tycker jag duger till det programmet varför inte söka till det andra? och då gjorde jag det och blev antagen.

Jag har aldrig varit så nervös inför varje inspelning som jag var och några andra med. En sak är att baka hemma och en annan är att bli inspelad för ett program som ska visas i hela landet. Helt crazy!

Jag hade det jättekul, folk som jobbade bakom kulisserna var super snälla, vi bodde jätte fin och vi fick super god mat (iaf jag var alltid nöjd)

Kunde träffa super trevliga personer med samma intresse där vi kunde prata tårtor i timmar om vi hade haft mer tid efter varje inspelning.

Den här resa gjorde att jag kunde bekräfta att jag inte är värdelös och att jag kan bli bättre på det jag gör. Jag kom tillbaka hem starkare, utan rädsla och nu vågar jag satsa på det jag älskar... baka.

© 2017 Min söta värld is created with Wix.com