När all började

IMG_5509(Edited).jpg
            Min Söta Värld

Jag har alltid tyckt att ha vänner omkring mig. Det sociala livet var mycket viktigt när jag bodde i Perú (mitt hemland) men där matlagning var roligare än bakning.

När jag flyttade till Sverige (2005) märkte jag att "fika" är en av de viktigaste ord man lär sig och samtidig märkte jag att det sociala delen av svenskar är genom att umgås och fika.

Då började jag baka till mina klasskamrater och vänner och så växte intresset för bakning.

Från att vara ett hobby till att välja utbilda mig till konditor/bagare och på köpet kallskänka var det roligaste jag vet.

Att skada mina armar var däremot inte så roligt men det var det verklighet jag lever och det var att acceptera problemet, lära mig vilka rörelser undvika och på nytt röra mina händer och göra det jag älskar. Modellera figurer, blommor och baka.

Äntligen kom den stora dagen!! maj 2017 startade jag min hem konditori och är glad och stolt över det jag har åstadkommit. 14 mars 2019 öppnade jag mitt konditori/butik på Rådmansplan 1 i Motala. Hur stolt är jag går inte att beskriva, det har inte varit lätt, mycket jobb och mycket nytt men jag är glad av att träffa er och kunna erbjuda goda bakverk och tårtor som bakas helt från grunden med fina råvaror och mycket kärlek.

Alla dekorationer är handgjorda och modelleras för hand till varje tårta.

Tack för att jag får möjlighet att baka just för dig. Tack för att du följer mina sidor på sociala medier och tack för allt stöd jag får.

Brenda