top of page
Att beställa hos Min Söta Värld

För att beställa en tårta hos oss är det mycket viktig att göra det i god tid. Så fort ni vet att ni ska fira något hör av er och kolla hur ligger vi till med beställningar.

Så tidig som du/ni gör det desto fler möjligheter finns att vi är lediga och kan ta emot din beställning.

Under högsäsong är det svårt för oss att ta emot tårtbeställningar med kortvarsel.

 

En annan sak är att eftersom vi gör speciell designade tårtor de tar längre tid att göra figurer. De modelleras för hand och behöver torkas flera dagar innan ni hämtar er tårta.

Så vi önskar att ni hör av sig i god tid så att det blir en JA och inte en NEJ pga att tidsbrist eller för att vi är fullbokat.

Avbokning senare än 7 dagar debiteras eventuella ingredienser och eventuell fullt pris beroende på hur sen avbokning sker.

Beställer ni en tårta och betalas en summa vid beställning och resterande vid avhämtning och ni avbeställer tårtan den betalda summan återbetalas inte, detta pga vi har del antal tårtor vi kan göra och vi säger NEJ till kunder när vi blev fullbokat. 

Avbeställer ni utan sjukdom som orsak då återbetalas inte handpenning. 

Ni kan flytta datum till avhämtning.

- Ej hämtat tårta debiteras helt.

- Er beställning hämtas hos Min söta värld Brenda Hilding på Rådmansplan 1 i Motala lördagar mellan 10-13:00 (vi kommer överens om en exakt tid när ni beställer er tårta) Kom i tid då efter kl. 13:00 stänger jag bageriet och åker iväg.

-När tårtan lämnar konditoriet är det ni som har ansvar att frakta och försvara tårtan på ett bra sätt. (Detta gäller alla produkter ni beställer från oss, alla produkter vi säljer)

Ni får allt information när ni hämtar tårtan. Våningstårtor är byggda på ett sätt som klarar transport. Ni får också information om hur tårtan är byggt och hur ni ska dela på tårtan. Se till alltid att ni har bra plats i bilen och i kylskåp hemma eller lokalen där ni ska fira.

Under sommar tid: Hämtar du tårtan eller annat bakverk som ska försvaras i kylen ta med en kylväska och ha AC i kylen igång om resan stiger 20min.

OBS! en vanlig tårta ska vara betalt 5 dagar innan avhämtning. En bröllopstårta ska vara betalt 1 månad innan avhämtning/leverans.

Skulle jag bli sjuk då kan jag avboka er tårta för att inte riskera smitta.

 

Designade tårtor spacklas med smörkräm innan vi täcker dem med fondant/sockerpasta. önskar ni marsipan ist. det kostar 10kr extra per bit.

Vi har inte marsipan hemma som vi har fondant så kontakta oss i tid ifall ni önskar er tårta med marsipan.

Våra tårtor är inte lika bageri tårtor de är ca 9-10 cm höga om inte mer beroende på hur många smaker ni önskar som fyllning. Allt vi bakar gör vi från grunden med  fina råvaror och våra priser motsvarar en tårta av högkvalitet. Där inget halvfabrikat tillkommer och alla dekorationer görs för hand.

Har du inte smakat något av våra smaker fråga efter så får du mer information.

Väljer ni en fluff tänkt att fluff görs med godis så det är söt.

övriga bär/frukt smaker görs utan socker, varför? för att både socker pasta och smörkräm är söt så vi vill ha mer balans så att det inte blir för söt tårta

Ni kan beställa er tårta eller bakverk genom att skicka ett meddelande via "kontakta oss" eller skicka beställningsförmulär, vår Facebook sida Min söta värld eller vår Instagram sida Minsotavarld och så klart genom att skicka epost till oss till info@minsotavarld.se

bottom of page