top of page

Det är svårt att ge ett exakt pris på en tårta då varje tårta är unik och har olika detaljer. Det bästa är att höra av er till oss så vi kan kolla hur mycket er tårta kommer att kosta.

Att göra en speciell designade tårta innebär att alla dekorationer är handgjorda. Vi köper inte blommor eller andra dekorationer till er tårta. Dekorationer kan göras flera dagar innan vi bakar er tårta då kan de hinna torka innan vi sätter de på er tårta. Dekorationer håller sig flera månader också.

En tårta har som grunden enkla dekorationer beroende på teman ni väljer, namn och siffran ingår också.

Alla tårtor är spacklat med vaniljmarängsmörkräm och täckt med sockerpasta/fondant, men det går också att beställa en tårta med marsipan (tillägg 10kr/bit extra)

Alla figurer är modellerar i fondant eller gumpaste. Gumpaste är en sockerpasta som stelnar snabbare och figur går inte sönder så lätt.

En extra figur kostar från 80kr (en liten figur som kräver inte så mycket tid t.ex Olof från Frost)

Enkla rosor från 50kr/st. beroende på storlek kan vara för dekor av cupcakes eller bakelser.

Handgjorda blommor (ros, pion, fantasi blommor) från 200kr/st Vill du ha många blommor kontakta oss för ett paket pris.

En blombukett (blommor och blad som sitter ihop) 350kr en bukett med 1 blomma och blad. Det går att beställa en blombukett med en stor blomma och blad och 2 mindre blommor i olika storlekar som sitter ihop med floristtejp för 550kr. Blommor och blad är handmålad i det nyanser ni önskar. (kontakta oss för pris info om ni önskar flera blommor eller större blom-arrangemang.

Socker dekorationer 50kr till en tårta

Figurer gjorda med rice krispiestreat från 50kr/figur (priset varierar beroende på storlek)

Har ni frågor ang. dekorationer kontakta oss.

Modellerad brudpar till bröllopstårta från 600kr

bottom of page